Ukuran Abaya Anda

ukuran abaya ANDA
Cek Saiz Anda



Sunday, December 26, 2010

Aku Jatuh Cinta Dengan Premium Beautiful

terima kasih kerana setia bersama Abaya Hitam

Episod : Jatuh Cinta Pandang Pertama Lagi~

Buat kali keduanya me telah jatuh cinta pandang pertama lagi.. kali ini dengan Premium Beautiful pula. Gara-gara terpengaruh dengan cikWHITE lew~ kredit untuk cikWHITE yer~ .. lagi pula me merupakan shopaholic yang tegar ;p ahaks~

Selepas me terpengaruh dengan testimonial yang begitu mengancam dari cikWHITE (tahniah! kerana anda telah berjaya membuatkan me tergoda dan terpengaruh dengan Premium Beautiful ;p).. me pun terus mencari blog yang menceritakan Premium Beautiful dengan jayanya. Inilah dia pemilik blog Premium Beautiful yang top itu Hanis Haizi, Premium Beautiful Top* Agent.

Alhamdullilah, semalam 26.12.2010 jam lebih kurang 7.30 malam bertempat di Paddington Cake House, Queensbay me telah berjanji temu dengan Hanis Haizi dan anak didiknya, Betty. Beliau bersama anak didiknya telah memberi sedikit sebanyak penerangan tentang perniagaan Hai-O ini tapi disebabkan ada halangan dari anak kecil me, Maryam Qadisah (yang telah membuat perangai menangis hampir sepanjang sesi penerangan) dan suami me yang asyik memberi pesanan ringkas melalui handphone serta bertubi-tubi menelefon me.. membuatkan sesi penerangan tersebut terbantut dan tidak menyeluruh.. tapi apakan daya walaupun tidak menyeluruh.. hati ini telah jatuh cinta dengan korset Premium Beautiful walaupun harganya mencecah RM2k <--- mahal ooo~..

Kepada Hanis Haizi dan Betty : Tunggu me sama k.. me amat berminat dengan Premium Beautiful yang kalian tawarkan~.. insyallah.. me ingin sekali memiliki korset Premium Beautiful tapi untuk bersama menjadi rakan perniagaan kalian.. insyallah.. jika tiada tentangan dari suami kesayangan me.. me akan turut serta bersama kalian.. terima kasih

Kepada ANDA : jom kita google Premium Beautiful bersama.. cari positive dan negative tentang Premium Beautiful yang berharga lebih kurang rm2k ini..



Premium Beautiful Corset
RM2200-RM2600
yang menjadi idaman me~

"Kak Su" bagaimana? Jom bagi komen tentang Premium Beautiful nih?


teruskan bersama Abaya Hitam

2 comments:

  1. mahal la corset ni.. cam rugi jer beli, yg murah pun ade gak. fungsi pun sama. orang dulu2 pun pakai corset yg biasa jer.. body diaorg lagi cantik dr kita yang sekarang ni ada mcm2 produk.

    ReplyDelete
  2. To Anonymous : Ekekeke <--- me tahu siapakan encip Anonymous~ yang tersayang ini.. mahal pun tak pa la.. kan encip Anonymous leh cover me~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails